Velg aktivitet

POLE DANCE

Utdrikningslag Oslo Pole DanceOpplev en dag dere sent vil glemme. Pole dance er en veldig populær aktivitet for utdrikninglag, og dette med god grunn. Her henger latteren løst, mens dere prøver dere på bevegelser dere aldri trodde dere skulle gjøre rundt en dansestang.

Alle deltar på en udervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden. Vi begynner med en kort oppvarming før dere vil lære noen grunnleggende moves og spins som til slutt settes sammen til en sexy og morsom rutine. Mot slutten av timen velges det et kostyme til bruden/brudgommen fra vårt kostymeskap, før den heldige må vise hva hun/han har lært i form av et show for resten av gruppa. Husk å ta med kamera, så dette øyeblikket kan foreviges 😉 På Sometimes Pole Studio er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som hele gruppen er med på moroa. Vi garanterer at dere vil dra herfra med et smil om munnen.

Ingen forkunnskaper er nødvendige, her kan alle være med!
Ta på dere behagelige klær og vi danser barbeint. Om dere ønsker kan dere ta på shorts, men dette er ikke et must.

 

CHAIR DANCE

Utdrikningslag Oslo Chair DanceHar buden allerede vært med på et utdrikningslag med Pole Dance, eller ønsker dere bare noe annet? Chair Dance er et fint alternativ for deres utdrikningslag. Her danser vi med stol. Dette er en morsom time, hvor dere lærer å bruke en stol på helt nye måter.

Alle deltar på en udervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden. Vi begynner med en kort oppvarming før dere vil lære noen elementære moves på og rundt stolen, som til slutt settes sammen til en sexy og morsom rutine. Mot slutten av timen velges det et kostyme til bruden/brudgommen fra vårt kostymeskap, før den heldige må vise hva hun/han har lært i form av et show for resten av gruppa. Husk å ta med kamera, så dette øyeblikket kan foreviges 😉 På Sometimes Pole Studio er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som hele gruppen er med på moroa. Vi garanterer at dere vil dra herfra med et smil om munnen.

Ingen forkunnskaper er nødvendige, her kan alle være med!
Ta på dere behagelige klær og vi danser barbeint. NB! Denne timen kan bli litt intensive, så vi anbefaler å ha med et skift til etterpå.

 

LAP DANCE

Utdrikningslag Oslo Lap danceEr dere ekstra modige og ønsker å bevege dere langt utenfor komfortsonen? Da er en Lap Dance time den ultimate utfordringen!

Alle deltar på en udervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden. Vi begynner med en kort oppvarming i form av chair dance, for at dere skal kunne slippe dere løs. Dere vil så gå i par, for å lære noen sensuelle lap dance moves som vi setter sammen til en sexy og forførende rutine, som dere utfører på hverandre. Mot slutten av timen kan det velges det et kostyme til bruden fra vårt kostymeskap, om ønskelig, før hun må vise hva hun har lært ved å fremføre en lap dance, på en av sine heldige veninner. Husk å ta med kamera, så dette øyeblikket kan foreviges 😉 På Sometimes Pole Studio er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som hele gruppen er med på moroa. Vi garanterer at dere vil dra herfra med et smil om munnen.

Ingen forkunnskaper er nødvendige, her kan alle være med!
Ta på dere behagelige klær og vi danser barbeint.

Ønsker dere noe helt annet? Vi tilbyr undervisning i andre aktiviteter. Ta kontakt med oss på post@sometimes.no for et tilbud.

Utdrikningslag Oslo TissueUtdrikningslag Oslo magedansUtdrikningslag Oslo Aerial HoopUtdrikningslag Oslo BurlewqueUtdrikningslag Oslo Akrobatikk

 

 

Leave a Reply